Nejnovější recenze ze sekce Nosní kapky, spreje a oleje
- Rychlost uvolneni nosu
- Nestipe a nepali
- Castejsi strikani do nosu
Rychla uleva od ucpaneho nosu, po castejsim pouziti uvolni i ucpane zadni dutiny. Pouzivano u 5ti lete dcery,ktera sama sprej vyhledavala a chtela si porad strikat do nosu,ze pak muze dobre dychat. V nose nestipe a ani nepali.Skoda,ze neni i pro mensi.
- Rychlá účinnost
prevence rýmy
na začínající rýmu skvělý
Funguje. 100% spokojenost.
- Složení
- Aroma máty
- Nastavení aplikace na jedno stisknutí
Super mořská voda pro uvolnění ucpaného nosu a rýmy.
Příjemná kombinace s esenciálním olejem a mátovým aroma, které na začátku velmi příjemně osvěží.
Funguje rychle a není nijak agresivní.
Musím ocenit nastavenou aplikaci. Jeden střik je kratší s menší dávkou, ale docela silný. Mě se tak suprově dávkuje.
Jiné přípravky dávkují větší dávku s menším tlakem a voda tak částečně hned vyteče. U tohoto přípravku se mi to neděje.
Za mě super.
Opravdu pomáhá, když má někdo často rýmu
Perfektní přípravek na rýmu a zánět dutin. Účinkuje velmi brzy.
- Velmi rychlý nástup účinku
- Zastoupení přírodních látek ve složení
- Obsah přírodních esenciálních olejů
- Příznivá cena
- Nevhodný pro alergiky a těhotné ženy
Testování tohoto produktu pro mě bylo příjemné. Physiomer Express zajistí téměř okamžitý pocit úlevy. Aplikace je velmi jednoduchá. Mě zaujalo přírodní složení spolu s přírodními esenciálními oleji, jejichž kombinace je po aplikaci spreje okamžitě znát. Za sebe mohu tento produkt doporučit.
- Rychlá úleva
- Osvěžující
- Nenávykový
- Jen mořská voda a esencionální oleje
- Opravdu pomáhá
Produkt se snadno užívá a úleva přichází bleskurychle, od ucpaného nosu mě zbavila rychle. Oceňuji, že není navykový a je přírodní. To, že se jedná jen o mořskou vodu a esencionální oleje. Tento fakt považuji za důležitý. Produkt se užívá snadno, působí rychle a je osvěžující. Reklama vskutku nelže o tom jak rychle působí. Tento produkt bych doporučil rodině i známým a rozhodně ho chci mít stále doma když ho náhodou budu potřebovat. Pocit úlevy od ucpaného nosu a rýmy je k nezaplacení.
- Rychlý účinek
- Příjemné aroma
- Přijatelná cena
- Velikost balení je akorát
Tento produkt je pro mě naprosto ideální a jsem s ním spokojen. Rozhodně jej budu užívat i nadále a to zejména proto, že jsem dosud užíval jak při nemoci, tak při jarní alergii spreje s látkou, ke které vzniká závislost. Toto je příjemná alternativa. Navíc produkt vyhovuje svému popisu, má příjemné aroma, rychlý a efektivní účinek a cena je také přijatelná.
Mám pocit, že pomáhá.
- Skvělý sprej, záchrana před zánětem dutin
Určitě doporučuji
Physiomer Hypertonic 135 ml
Přidáno: 16. února 2024
(naposledy upraveno 16. února 2024)
Zakoupeno v MujLekarnik.cz
Funguje na alergickou rýmu.
- Velmi voňavé produkty, uklidňující účinky
po kontaktu s nemocnými je užití nosního spreje vhodnou prevencí
je to OK
Příjemný na podrážděnou sliznici.
Doporučuji
- neskodi sliznicim
- drahy sprej
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »